De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frittata met gemengd gehakt, spinazie en feta_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Bladspinazie Bladspinazie120 g g
Groene asperges Groene asperge120 g g
Eieren Ei8
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 tl tl
Feta Feta120 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt200 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
(handvol)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Frittata met gemengd gehakt, spinazie en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(9)

Bereiding

  1. Pel de ui en snij in partjes. Doe samen met de spinazie in de mixkom en hak turbo/5 seconden. Voeg een scheutje olijfolie toe en fruit de groenten roast/2 minuten/100°C. Voeg het gehakt toe, kruid met peper en zout en roast/6 minuten/130°C. Vet een ovenschaal in en verdeel er de groenten en het gehakt over. Snij het harde onderste stuk van de asperges weg en verdeel over het gehakt. Kruid met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Breek de eieren in de mixkom. Voeg de oregano, peper en zout toe en mix 10 seconden/stand 5. Giet het mengsel in de ovenschaal, brokkel er de feta over en zet de frittata 15 minuten in de oven. Werk af met de basilicumblaadjes. Serveer meteen.