De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fusilli met kaassaus, broccoli en erwtjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Broccoli's Broccoli2
Erwten Erwten250 g g
Peterselie Peterselie2 el el
Melk Melk500 ml ml
Ricotta Ricotta220 g g
Mozzarella Mozzarella
(geraspte)
100 g g
Fusilli Fusilli400 g g
Tarwebloem Tarwebloem20 g g
Boter Boter20 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Fusilli met kaassaus, broccoli en erwtjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(470)

Bereiding

1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij de stronken broccoli in roosjes. Roerbak de look 2 minuten in olijfolie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak 5 minuten verder. Schep er de erwtjes onder en roerbak nog eens 2 minuten.

2. Smelt de boter en roer er de bloem onder. Laat 2 minuten bakken. Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur indikken. Roer er de ricotta en 70 g van de mozzarella onder en kruid met peper en zout.

3. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pasta onder de groenten en giet er de kaassaus bij. Schep alles in een ovenschaal en bestrooi met de resterende mozzarella. Zet de schaal 30 minuten in de oven. Werk af met de peterselie.