Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Broccoli's Broccoli | 2 | |
Erwten Erwten | 250 g g | |
Peterselie Peterselie | 2 el el | |
Melk Melk | 500 ml ml | |
Ricotta Ricotta | 220 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (geraspte) | 100 g g | |
Fusilli Fusilli | 400 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 20 g g | |
Boter Boter | 20 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFusilli met kaassaus, broccoli en erwtjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij de stronken broccoli in roosjes. Roerbak de look 2 minuten in olijfolie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak 5 minuten verder. Schep er de erwtjes onder en roerbak nog eens 2 minuten.
2. Smelt de boter en roer er de bloem onder. Laat 2 minuten bakken. Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur indikken. Roer er de ricotta en 70 g van de mozzarella onder en kruid met peper en zout.
3. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pasta onder de groenten en giet er de kaassaus bij. Schep alles in een ovenschaal en bestrooi met de resterende mozzarella. Zet de schaal 30 minuten in de oven. Werk af met de peterselie.