De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fusillibowl met erwtjes, witloof en eendenborstfilet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fusilli Fusilli400 g g
Eendenborstfilets Eendenborstfilet2
Erwten Erwten
(diepgevroren)
150 g g
Stronkjes witloof Stronkje witloof2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Bieslook Bieslook2 el el
Kookroom Kookroom200 ml ml
Eidooiers Eidooier2
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Fusillibowl met erwtjes, witloof en eendenborstfilet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(12)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Kruid de eendenfilets met peper en zout en schroei ze aan beide zijden in hete boter dicht. Zet het deksel op de pan, draai het vuur lager en laat een paar minuten verder garen. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  2. Halveer de witloofstronken in de lengte, verwijder de harde kern en snij in reepjes. Roerbak, samen met de erwtjes en de geperste look, 2 minuten in boter. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de room met de eierdooiers in een kom.
  4. Giet bij de groenten en roer goed.
  5. Meng er de pasta onder en verdeel over 4 kommen. Snij de eendenfilets in plakjes en schik ze op de pasta. Werk af met wat kaas, geroosterde pijnboompitten en gehakte bieslook.