De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Garnaalkroketten met champignon-truffeltapenade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Verse garnaalkroketten Verse garnaalkroket8
Champignons Champignons250 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Truffelpesto Truffelpesto4 el el
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zout Zout

Garnaalkroketten met champignon-truffeltapenade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de champignons in kleine blokjes en bak deze in de olijfolie. Kruid met peper en zout en roer er de luxepesto onder.
  2. Hak een handvol basilicum fijn en voeg toe.
  3. Serveer bij de garnaalkroketten en werk af met een plukje basilicum.