
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse garnaalkroketten Verse garnaalkroket | 8 | |
Champignons Champignons | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Truffelpesto Truffelpesto | 4 el el | |
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGarnaalkroketten met champignon-truffeltapenade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de champignons in kleine blokjes en bak deze in de olijfolie. Kruid met peper en zout en roer er de luxepesto onder.
- Hak een handvol basilicum fijn en voeg toe.
- Serveer bij de garnaalkroketten en werk af met een plukje basilicum.