De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Garnalen-viscurry

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Krielaardappelen Krielaardappel
(gehalveerd)
300 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Roze garnalen Roze garnalen
(voorgekookt en gepeld)
250 g g
Pangasiusfilets Pangasiusfilet
(in blokjes)
250 g g
Currypoeder Currypoeder1 el el
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Limoenen Limoen
(geperst + extra limoenpartjes)
0,5
Water Water0,5 l l
Groentebouillon Groentebouillon0,5 blokjes blokje
Munt Munt
(fijngehakt)
3 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Garnalen-viscurry

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(61)

Bereiding

  1. Bak de ui met de look, de helft van de munt, het currypoeder en de cayennepeper glazig in olijfolie. Voeg de krieltjes toe en bak 5 minuten mee. Voeg de kerstomaten toe en bak nog 2 minuten verder. Kruid met peper en zout.
  2. Giet het water bij de groenten en kruimel er het bouillonblokje over. Schep om. Leg er de pangasiusblokjes en de garnalen in, doe het deksel op de pan en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  3. Breng op smaak met het limoensap en de rest van de munt. Serveer er nog partjes limoen bij.