
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (gehalveerd) | 300 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Roze garnalen
Roze garnalen (voorgekookt en gepeld) | 250 g g | |
Pangasiusfilets
Pangasiusfilet (in blokjes) | 250 g g | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Limoenen
Limoen (geperst + extra limoenpartjes) | 0,5 | |
Water Water | 0,5 l l | |
Groentebouillon Groentebouillon | 0,5 blokjes blokje | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGarnalen-viscurry
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui met de look, de helft van de munt, het currypoeder en de cayennepeper glazig in olijfolie. Voeg de krieltjes toe en bak 5 minuten mee. Voeg de kerstomaten toe en bak nog 2 minuten verder. Kruid met peper en zout.
- Giet het water bij de groenten en kruimel er het bouillonblokje over. Schep om. Leg er de pangasiusblokjes en de garnalen in, doe het deksel op de pan en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
- Breng op smaak met het limoensap en de rest van de munt. Serveer er nog partjes limoen bij.