
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten Tomaat | 3 - 4 | ||
komkommers Komkommer | 0,25 | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Uien Ui | 1 | ||
Broden Brood | 1 sneetjes sneetje | ||
Azijn Azijn | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGazpacho
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de zaadjes uit de tomaten en de paprika.
- Schil de komkommer, pel de ui en snijd alle groenten en het brood in grove stukken.
- Meng de ingrediënten in een grote kom.
- Schep het mengsel in porties in een mixer en pureer het tot het smeuïg is.
- Giet de soep in een grote, propere kom, dek af en zet 2 uur op een koele plaats.
- Werk af met fijngesneden komkommer en paprika.