
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten Tomaat | 3 - 4 | |
komkommers Komkommer | 0,25 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Uien Ui | 1 | |
Broden Brood | 1 sneetjes sneetje | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGazpacho
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de zaadjes uit de tomaten en de paprika.
- Schil de komkommer, pel de ui en snijd alle groenten en het brood in grove stukken.
- Meng de ingrediënten in een grote kom.
- Schep het mengsel in porties in een mixer en pureer het tot het smeuïg is.
- Giet de soep in een grote, propere kom, dek af en zet 2 uur op een koele plaats.
- Werk af met fijngesneden komkommer en paprika.