
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Watermeloenen
Watermeloen (in blokjes + wat extra om te garneren) | 200 g g | ||
Tomaten
Tomaat (grof gehakt) | 2 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (grof gehakt) | 1 | ||
Uien
Ui (grof gehakt) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
Koriander
Koriander (+ extra om te garneren) | |||
Broden Brood | 2 sneetjes sneetje | ||
Azijn Azijn | 2 el el | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el | ||
Passata Passata | 200 ml ml | ||
Rietsuiker Rietsuiker | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGazpacho van watermeloen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle versneden fruit en groenten in een mengkom. Doe er de olijfolie bij, samen met de tomatenpassata en de azijn.
- Snij de korsten van het wit brood, scheur in stukjes en doe, samen met de koriander in de kom. Roer alles om. Dek de schaal af met vershoudfolie en zet een tweetal uren in de koelkast.
- Mix alles in een blender. Proef en breng op smaak met peper en zout en eventueel wat rietsuiker. Mix nog even door. Schep de soep in kommetjes en werk af met stukjes meloen en koriander.
TIP: Schep er nog een lepeltje zure room op.