
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter Boter | 250 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Suiker Suiker | 250 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Zwarte kersenconfituur Zwarte kersenconfituur | 250 g g | |
Chocolade paaseieren Chocolade paasei | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGebakjes met zwarte kersen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter. Klop de eieren en suiker luchtig op. Spatel er de gesmolten boter onder. Zeef de bloem en schep voorzichtig onder het eiermengsel.
- Giet het beslag in bakvormpjes en bak 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de gebakjes daarna afkoelen.
- Leg één gebakje op elk bord, bestrijk met kersenconfituur en leg er nog een gebakje op. Herhaal en stapel de gebakjes minstens drie hoog. Werk de gebakjes af met kersenconfituur en stukjes chocolade van een paasei.