De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gebakjes met zwarte kersen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter250 g g
Eieren Ei4
Suiker Suiker250 g g
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Zwarte kersenconfituur Zwarte kersenconfituur250 g g
Chocolade paaseieren Chocolade paasei1

Gebakjes met zwarte kersen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de boter. Klop de eieren en suiker luchtig op. Spatel er de gesmolten boter onder. Zeef de bloem en schep voorzichtig onder het eiermengsel.
  3. Giet het beslag in bakvormpjes en bak 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de gebakjes daarna afkoelen.
  4. Leg één gebakje op elk bord, bestrijk met kersenconfituur en leg er nog een gebakje op. Herhaal en stapel de gebakjes minstens drie hoog. Werk de gebakjes af met kersenconfituur en stukjes chocolade van een paasei.