De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gebakken champignons met truffelkaas en pistachenoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons250 g g
Olijfolie Olijfolie
Truffelkaas Truffelkaas150 g g
Pistachenoten Pistachenoot
(gezouten)
50 g g
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Gebakken champignons met truffelkaas en pistachenoten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(4)

Bereiding

  1. Bak de champignons in enkele eetlepels olijfolie.
  2. Snij de truffelkaas in blokjes en hak de pistachenoten.
  3. Meng alle ingrediënten onder elkaar en werk af met enkele basilicumblaadjes, peper van de molen en fleur de sel.