
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Truffelkaas Truffelkaas | 150 g g | |
Pistachenoten
Pistachenoot (gezouten) | 50 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGebakken champignons met truffelkaas en pistachenoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de champignons in enkele eetlepels olijfolie.
- Snij de truffelkaas in blokjes en hak de pistachenoten.
- Meng alle ingrediënten onder elkaar en werk af met enkele basilicumblaadjes, peper van de molen en fleur de sel.