De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gebakken coquille met champagnesabayon en kaviaar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Coquilles Coquille4
Kaviaar Kaviaar2 tl tl
Champagne Champagne1 dl dl
Eidooiers Eidooier3
Visbouillon Visbouillon
(eventueel groentebouillon (maak je met 1 dl water + 1/3 bouillonblokje))
1 dl dl
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Gebakken coquille met champagnesabayon en kaviaar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de champagne met de bouillon au bain marie en klop er de eierdooiers bij tot je een schuimige saus bekomt. Kruid met peper en zout. Kruid de coquilles met peper en zout en bak ze 2 minuten langs elke kant in wat hete boter.
  2. Leg elke coquille op een amuselepeltje, druppel er de champagnesabayon over en schep er wat kaviaar op. Werk af met de bieslook.