
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Coquilles Coquille | 4 | |
Kaviaar Kaviaar | 2 tl tl | |
Champagne Champagne | 1 dl dl | |
Eidooiers Eidooier | 3 | |
Visbouillon
Visbouillon (eventueel groentebouillon (maak je met 1 dl water + 1/3 bouillonblokje)) | 1 dl dl | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGebakken coquille met champagnesabayon en kaviaar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de champagne met de bouillon au bain marie en klop er de eierdooiers bij tot je een schuimige saus bekomt. Kruid met peper en zout. Kruid de coquilles met peper en zout en bak ze 2 minuten langs elke kant in wat hete boter.
- Leg elke coquille op een amuselepeltje, druppel er de champagnesabayon over en schep er wat kaviaar op. Werk af met de bieslook.