
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Basmatirijst Basmatirijst | 300 g g | |
Champignons
Champignons (gemengde) | 200 g g | |
Courgettes Courgette | 100 g g | |
Wortelen Wortel | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Gember Gember | 8 cm cm | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 1 el el | |
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 1 tl tl | |
Eieren Ei | 2 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (voor de afwerking) | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGebakken rijst met groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de groenten schoon en snij ze in kleine stukjes. Hak de knoflook en gember fijn. Kook de basmatirijst gaar in kokend gezouten water.
- Fruit de groenten en kruiden in de zonnebloemolie. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn en voeg de gekookte rijst toe. Laat goed doorwarmen en kruid met de gemalen chili, peper en zout.
- Roer de eieren los, giet in de pan en laat nog even bakken tot de eieren stollen. Werk de gebakken rijst af met de fijngehakte lente-uien.