De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spek op knapperig lepeltje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Coquilles Coquille12
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Eieren Ei
(losgeklopt )
1
Rode paprika's Rode paprika2
Uien Ui
(fijngesnipperd )
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst )
1
Gerookt spek Gerookt spek4 sneetjes sneetje
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)50 ml ml
Kippenbouillon Kippenbouillon
Boter Boter
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spekop knapperig lepeltje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak een sjabloon van een koffielepel. Rol het pizzadeeg uit en leg er het sjabloon op. Snij er zoveel mogelijk lepels uit. Leg de lepels op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer met het losgeklopt ei en zet 10 minuten in de oven.
  2. Halveer de paprika’s, besprenkel ze met olijfolie en zet ze 35 minuten in de oven. Laat afkoelen en verwijder het vel en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees grof.
  3. Stoof de ui met de look glazig in boter en doe er de paprikastukken bij. Blus met een scheutje kippenbouillon, mix fijn en voeg de room toe. Bak de plakjes spek in een droge koekenpan krokant. Breek in stukjes.
  4. Kruid de sint-jakobsnoten met peper en zout en bak ze een drietal minuten langs elke kant in hete boter. Snij het hoedje van de lepel weg. Schep op elk bladerdeeglepeltje wat paprikacrème, leg er een sint-jakobsnoot op en werk af met de speksnippers en bieslook.

Gelijkaardige recepten

Aperitiefhapjes met een upgrade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Aperitiefhapjes met een upgrade
2:20 u.
(0)
Gevulde eitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde eitjes
20 min.
(0)
Kwarteleitjes in krokant jasje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwarteleitjes in krokant jasje
30 min.
(0)
Zalmrolletjes met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalmrolletjes met kruidenkaas
15 min.
(0)
Toastjes met artisjokpuree en zalmcarpaccio

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toastjes met artisjokpuree en zalmcarpaccio
10 min.
(0)
Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s
50 min.
(1)
Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen
45 min.
(1)
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade
35 min.
(0)
Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes
30 min.
(3)
Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes
1:25 u.
(0)
Gevulde curry-eitjes met spekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde curry-eitjes met spekjes
20 min.
(0)
Spinazie-eiertaart

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Spinazie-eiertaart
60 min.
(0)
Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum
20 min.
(0)
Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes
40 min.
(0)
Chocolade paaseitjes met mascarponecrème en advocaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocolade paaseitjes met mascarponecrème en advocaat
20 min.
(17)