De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gebraden kwartel met aardappel-spinaziestoemp

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kwartels Kwartel4
Aardappelen Aardappel800 g g
Bladspinazie Bladspinazie300 g g
Boter Boter100 g g
Olijfolie Olijfolie1 el el
Wildfond Wildfond10 cl cl
Peper Peper
Zout Zout

Gebraden kwartel met aardappel-spinaziestoemp

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Schil en kook de aardappelen in gezouten water. Was intussen de spinazie en stoof even in een pan tot de spinazie slinkt. Laat zowel de aardappelen als de spinazie grondig uitlekken.
  2. Plet de aardappelen met een vork en meng er de spinazie en de helft van de boter onder. Kruid met peper en zout.
  3. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de kwartels goudbruin op een matig vuur in een braadpan met de olijfolie. Kruid met peper en zout en schuif in de oven. Bak de kwartels 10 minuten.
  4. Kook de wildfond in en werk af met klontjes van de resterende koude boter. Roer deze door de fond met een garde en kruid met peper en zout. Serveer met de gebraden kwartels en de aardappel-spinaziestoemp.

ONZE WIJNTIP: Spätburgunder im Holzfass gereift QbA 2013

Gelijkaardige recepten

Kwartels met geglaceerde wortelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels met geglaceerde wortelen
25 min.
(0)
Vegetarische moussaka

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vegetarische moussaka
2:00 u.
(5)
Winterse groentewok

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Winterse groentewok
35 min.
(0)
Escabeche van oesters en grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Escabeche van oesters en grijze garnalen
30 min.
(0)
Gevulde kalkoen met peer en veenbessensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde kalkoen met peer en veenbessensaus
2:20 u.
(0)
Gevulde kwartels met faux gras, champignons en spek

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde kwartels met faux gras, champignons en spek
50 min.
(2)
Hindegebraad in bladerdeeg met portosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad in bladerdeeg met portosaus
50 min.
(1)
Geroosterde parelhoen met gegrilde venkel en sinaasappelsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Geroosterde parelhoen met gegrilde venkel en sinaasappelsaus
2:00 u.
(0)
Lamsbout met muntsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met muntsaus
60 min.
(0)
Kerstvinkje met groentestoof en bearnaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kerstvinkje met groentestoof en bearnaise
30 min.
(0)
Traditioneel gevulde kalkoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Traditioneel gevulde kalkoen
2:15 u.
(0)
Haantje met gedroogde vruchten en aardappelgratin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Haantje met gedroogde vruchten en aardappelgratin
1:40 u.
(0)
Hindegebraad met pompoenpuree en witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met pompoenpuree en witloof
1:10 u.
(0)
Gevulde kwartel in rodewijnsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde kwartel in rodewijnsaus
30 min.
(1)
Rosbief met kruidenkorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rosbief met kruidenkorst
1:10 u.
(1)