
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode uien
Rode ui (klein gesneden) | |||
komkommers
Komkommer (klein gesneden) | |||
Courgettes
Courgette (klein gesneden) | |||
Radijzen
Radijs (klein gesneden) | |||
Wortelen
Wortel (klein gesneden) | |||
Bloemkolen
Bloemkool (klein gesneden) | |||
Groene kool
Groene kool (klein gesneden) | |||
Chilipepers
Chilipeper (in plakjes) | 1 | ||
Gember Gember | 5 schijfjes schijfje | ||
Peper
Peper (bolletjes) | 1 el el | ||
Water
Water (bronwater) | 750 ml ml | ||
Zout Zout | 1,5 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGefermenteerde groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schep de groenten in steriele weckpotten.
- Los het zout op in het water, roer er de gember, chilipeper en peperkorrels door en giet dit over de groenten in de pot zodat deze helemaal onder komen te staan. Let er wel op dat de pot niet helemaal vol is, laat enkele centimeters onder de rand vrij. Sluit de pot en laat een 3-tal dagen, op een warme plek, staan om te fermenteren.