De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gefermenteerde groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode uien Rode ui
(klein gesneden)
komkommers Komkommer
(klein gesneden)
Courgettes Courgette
(klein gesneden)
Radijzen Radijs
(klein gesneden)
Wortelen Wortel
(klein gesneden)
Bloemkolen Bloemkool
(klein gesneden)
Groene kool Groene kool
(klein gesneden)
Chilipepers Chilipeper
(in plakjes)
1
Gember Gember5 schijfjes schijfje
Peper Peper
(bolletjes)
1 el el
Water Water
(bronwater)
750 ml ml
Zout Zout1,5 el el

Gefermenteerde groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

72:00 u.
(29)

Bereiding

 

  1. Schep de groenten in steriele weckpotten.
  2. Los het zout op in het water, roer er de gember, chilipeper en peperkorrels door en giet dit over de groenten in de pot zodat deze helemaal onder komen te staan. Let er wel op dat de pot niet helemaal vol is, laat enkele centimeters onder de rand vrij. Sluit de pot en laat een 3-tal dagen, op een warme plek, staan om te fermenteren.