
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode bieten Rode bieten | 250 g g | ||
Appels Appel | 1 | ||
Geitenkaas Geitenkaas | 2 el el | ||
Pistachenoten Pistachenoot | |||
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 25 ml ml | ||
Limoensap Limoensap | 25 ml ml | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 0,5 el el | ||
Bieslook Bieslook | |||
Boter Boter | 15 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGeglaceerde bietjes met geitenkaas en appel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de bieten en de appel. Leg ze in een pan met een dikke bodem en giet er water bij tot ze voor de helft bedekt zijn. Voeg de honing, boter en vruchtensappen toe en flink wat peper en zout.
- Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten op een matig vuur koken met het deksel erop.
- Leg een bosje bieslook op de bieten en kook nog 4 tot 5 minuten zonder deksel tot de vloeistoffen verdampt zijn.
- Snijd de bieten en appel in fijne, even grote schijfjes en leg ze in een torentje op elkaar.
- Verbrokkel de geitenkaas en pistachenoten naar smaak en strooi het over het torentje.
- Werk af met een snufje peper en zout.