De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegratineerde oesters met parmigiano reggiano

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Oesters Oester4
Witte wijn Witte wijn
Uien Ui0,5
Eidooiers Eidooier1
Kookroom Kookroom
(licht opgeklopt)
200 ml ml
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
4 tl tl
Peper Peper

Gegratineerde oesters met parmigiano reggiano

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Maak de oesters open, vang het vocht op en maak ze los. Doe een scheut witte wijn bij het oestervocht en laat 3 minuten inkoken. Voeg de fijngesneden ui toe en laat opnieuw wat inkoken.
  2. Voeg de eierdooier en room toe wanneer de saus wat is afgekoeld. 3 Schep een lepel van de saus over elke oester en bestrooi met parmigiano reggiano. Kruid met peper en zet de oesters 2 minuten onder de grill zodat de bovenkant mooi bruint en de kaas smelt.