
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Oesters Oester | 4 | ||
Witte wijn Witte wijn | |||
Uien Ui | 0,5 | ||
Eidooiers Eidooier | 1 | ||
Kookroom
Kookroom (licht opgeklopt) | 200 ml ml | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 4 tl tl | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGegratineerde oesters met parmigiano reggiano
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de oesters open, vang het vocht op en maak ze los. Doe een scheut witte wijn bij het oestervocht en laat 3 minuten inkoken. Voeg de fijngesneden ui toe en laat opnieuw wat inkoken.
- Voeg de eierdooier en room toe wanneer de saus wat is afgekoeld. 3 Schep een lepel van de saus over elke oester en bestrooi met parmigiano reggiano. Kruid met peper en zet de oesters 2 minuten onder de grill zodat de bovenkant mooi bruint en de kaas smelt.