De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrild stokbrood caprese met serranoham_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stokbroden Stokbrood
(mini)
2
Pesto Pesto
(groene)
2 el el
serranoham serranoham
(in de lengte gehalveerd )
4 sneetjes sneetje
Mozzarella Mozzarella
(in dunne plakjes)
125 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat8
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Peper Peper

Gegrild stokbrood caprese met serranoham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(61)

Bereiding

  1. Snij het stokbrood in de breedte 8 keer in, maar snij niet helemaal door.
  2. Schep in elke inkeping wat pesto en stop er een plakje serranoham, een plakje mozzarella en tomaat tussen.
  3. Bedek de onderkant van het brood met een laag aluminiumfolie en leg op de barbecue. Laat de mozzarella in het stokbrood mooi smelten. Werk voor het serveren af met wat peper en de bieslook.