
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ananassen Ananas | 1 | ||
Citroenen
Citroen (geraspt) | 0,5 | ||
Mascarpone Mascarpone | 250 g g | ||
Suiker Suiker | 30 g g | ||
Muntblaadjes Muntblaadje | |||
Pecannoten Pecannoten | 40 g g | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGegrilde ananas met citroenmascarpone
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de ananas met een (brood)mes en snijd overlangs in lange parten. Haal er de harde kern uit.
- Besmeer de ananas met een klein beetje olijfolie en gril in ongeveer 5 minuten aan alle zijden gaar.
- Meng ondertussen de mascarpone met de citroenzeste, een handvol fijngehakte munt en de suiker.
- Haal de ananas van het vuur en snijd in stukjes. 5. Vul 4 glaasjes of kommetjes met de ananasstukjes, schep er een lepel citroenmascarpone over en strooi er de gehakte pecannoten over. Serveer onmiddellijk.
BBQ-tips:
- Plakjes groente gril je op lage hitte.
- Stevig fruit kan je uitstekend grillen.
- Zacht fruit bak je in een papillot.