De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde gevulde puntpaprika's_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Puntpaprikas Puntpaprika
(rode)
4
Kerstomaten Kerstomaat
(in partjes)
150 g g
Half zongedroogde tomaten Half zongedroogde tomaat
(fijngesneden)
100 g g
Wortelen Wortel
(geraspt)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Kikkererwten Kikkererwten
(uitgelekt)
400 g g
Mozzarella Mozzarella
(bolletjes, in partjes)
120 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Peper Peper
Zout Zout
Zonnebloemolie Zonnebloemolie

Gegrilde gevulde puntpaprika's

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(1)

Bereiding

  1. Snijd het hoedje van de puntpaprika's (gooi het hoedje niet weg!) en verwijder voorzichtig de zaadlijst. Meng in een kom de kerstomaten met de halfgedroogde tomaten, de geraspte wortel, de lente-uitjes, de kikkererwten, de mozzarella en de bieslook. Kruid met het paprikapoeder, cayennepeper en zout. Schep goed om.
  2. Vul de paprika's met het mengsel en plaats het hoedje er terug op. Steek een prikker door de paprika zodat het hoedje goed blijft zitten.
  3. Bedruppel de paprika's met wat olie en leg ze 20 minuten indirect op de barbecue. Draai ze regelmatig om. Serveer meteen.