Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Puntpaprikas
Puntpaprika (rode) | 4 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in partjes) | 150 g g | |
Half zongedroogde tomaten
Half zongedroogde tomaat (fijngesneden) | 100 g g | |
Wortelen
Wortel (geraspt) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Kikkererwten
Kikkererwten (uitgelekt) | 400 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes, in partjes) | 120 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde gevulde puntpaprika's
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd het hoedje van de puntpaprika's (gooi het hoedje niet weg!) en verwijder voorzichtig de zaadlijst. Meng in een kom de kerstomaten met de halfgedroogde tomaten, de geraspte wortel, de lente-uitjes, de kikkererwten, de mozzarella en de bieslook. Kruid met het paprikapoeder, cayennepeper en zout. Schep goed om.
- Vul de paprika's met het mengsel en plaats het hoedje er terug op. Steek een prikker door de paprika zodat het hoedje goed blijft zitten.
- Bedruppel de paprika's met wat olie en leg ze 20 minuten indirect op de barbecue. Draai ze regelmatig om. Serveer meteen.