De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder1
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Kastanjechampignons Kastanjechampignons
(in schijfjes)
200 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Gemengde sla Gemengde sla
(handvol)
Kaas Kaas
(bospaddenstoelenkaas)
50 g g
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de knolselder schoon en snij in schijven van 1 centimeter. Steek er met een uitsteekvorm cirkels van 4 centimeter doorsnede uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk schijfje aan beide kanten met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven tot de knolselder zacht is.
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Bak de rode ui in boter glazig. Snij de champignons in schijfjes en voeg bij de ui. Bak ze al roerend goudbruin. Kruid met peper en zout en schep er de peterselie onder.
  3. Leg de knolselderschijfjes op een serveerbord. Verdeel er wat gemengde sla over en lepel er de champignons over. Rasp er wat bospaddenstoelenkaas over en werk af met de pijnboompitten. Druppel er nog wat olijfolie over.

Gelijkaardige recepten

Kaas-witloofsoufflé

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaas-witloofsoufflé
45 min.
(0)
Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse
25 min.
(0)
Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas
15 min.
(0)
Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise
40 min.
(0)
Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst
45 min.
(0)
Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème
25 min.
(0)
Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s
40 min.
(0)
Broccolisoep met hartige macarons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Broccolisoep met hartige macarons
25 min.
(0)
Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
30 min.
(0)
Hartige bloemkool-preigebakjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige bloemkool-preigebakjes
50 min.
(0)
Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels
60 min.
(0)
Toast met kwartel en druiven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast met kwartel en druiven
30 min.
(0)
Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten
30 min.
(1)
Gebakken zalmblokjes met erwtenzalf

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebakken zalmblokjes met erwtenzalf
40 min.
(1)
Uitgebreide zeevruchtenschotel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Uitgebreide zeevruchtenschotel
20 min.
(1)