De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder1
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Kastanjechampignons Kastanjechampignons
(in schijfjes)
200 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Gemengde sla Gemengde sla
(handvol)
Kaas Kaas
(bospaddenstoelenkaas)
50 g g
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de knolselder schoon en snij in schijven van 1 centimeter. Steek er met een uitsteekvorm cirkels van 4 centimeter doorsnede uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk schijfje aan beide kanten met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven tot de knolselder zacht is.
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Bak de rode ui in boter glazig. Snij de champignons in schijfjes en voeg bij de ui. Bak ze al roerend goudbruin. Kruid met peper en zout en schep er de peterselie onder.
  3. Leg de knolselderschijfjes op een serveerbord. Verdeel er wat gemengde sla over en lepel er de champignons over. Rasp er wat bospaddenstoelenkaas over en werk af met de pijnboompitten. Druppel er nog wat olijfolie over.