Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 1 | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Kastanjechampignons
Kastanjechampignons (in schijfjes) | 200 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Gemengde sla
Gemengde sla (handvol) | ||
Kaas
Kaas (bospaddenstoelenkaas) | 50 g g | |
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de knolselder schoon en snij in schijven van 1 centimeter. Steek er met een uitsteekvorm cirkels van 4 centimeter doorsnede uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk schijfje aan beide kanten met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven tot de knolselder zacht is.
- Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Bak de rode ui in boter glazig. Snij de champignons in schijfjes en voeg bij de ui. Bak ze al roerend goudbruin. Kruid met peper en zout en schep er de peterselie onder.
- Leg de knolselderschijfjes op een serveerbord. Verdeel er wat gemengde sla over en lepel er de champignons over. Rasp er wat bospaddenstoelenkaas over en werk af met de pijnboompitten. Druppel er nog wat olijfolie over.