Gegrilde lamskoteletjes met fris tomaten-aardappelslaatje

Gegrilde lamskoteletjes met fris tomaten-aardappelslaatje
MoeilijkheidMakkelijk
Voorbereiding2:00 u
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Pers de teentjes look en meng er de gedroogde kruiden, citroensap, garam masala en een flinke scheut olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de lamskoteletten en laat 2 uur marineren.

  2. Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de lamskoteletten en laat 2 uur marineren.

  3. Halveer de krieltjes en kook ze in licht gezouten water gaar. Giet af en laat ze volledig afkoelen. 

  4. Halveer de kerstomaatjes en snipper de rode ui fijn. Meng alle ingrediënten voor het slaatje onder elkaar. Giet er een scheutje olijfolie bij en kruid met peper en zout.

  5. Haal de lamskoteletjes uit de marinade en gril ze goudbruin en gaar in een grillpan of op de barbecue. Serveer met de tomaten-aardappelsalade.