De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde mango met roomijs en notencrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mango's Mango2
Walnoten Walnoten
(mix)
40 g g
Boter Boter
Vanillesuiker Vanillesuiker3 el el
Roomijs Roomijs
(bollen)
4
Munt Munt

Gegrilde mango met roomijs en notencrumble

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(12)

Bereiding

  1. Hak de noten fijn. Bak ze in boter goudbruin. Bestrooi met 2 kl vanillesuiker en schep om. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snij de mango’s in twee net langs de pit. Bestrooi het snijvlak van de mango’s met de resterende vanillesuiker. Gril de snijkant van de mango’s goudbruin.
  3. Leg op elk bord een halve gegrilde mango, schep er een bolletje ijs (of sorbet) op en werk af met de notencrumble en de munt.