De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde scharfilet met groentesalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

scharfilets scharfilet
(à la meunière )
4
Courgettes Courgette1
Rode paprika's Rode paprika1
Gele paprika's Gele paprika1
Groene paprika's Groene paprika1
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Kerstomaten Kerstomaat150 g g
Citroenen Citroen2
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Quinoa Quinoa200 g g
Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gegrilde scharfilet met groentesalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(154)

Bereiding

  1. Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij de courgette en de paprika's in grove stukken. Snij de ui in partjes.Leg de groenten op een bakplaat, pers er de knoflook over en druppel er olijfolie over. Kruid met het paprikapoeder,peper en zout. Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege om.
  3. Maak een dressing met het sap van 1 citroen, de mosterd, de honing en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  4. Bak de visfilets in olijfolie goudbruin en gaar.
  5. Haal de groenten uit de oven en schep onder de gare quinoa. Voeg de peterselie en de dressing toe en schep alles
    nog eens goed om. Serveer de quinoasalade met de visfilets en geef er nog partjes citroen bij.