Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
scharfilets
scharfilet (à la meunière ) | 4 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Gele paprika's Gele paprika | 1 | |
Groene paprika's Groene paprika | 1 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | |
Citroenen Citroen | 2 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | |
Quinoa Quinoa | 200 g g | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Honing Honing | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde scharfilet met groentesalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snij de courgette en de paprika's in grove stukken. Snij de ui in partjes.Leg de groenten op een bakplaat, pers er de knoflook over en druppel er olijfolie over. Kruid met het paprikapoeder,peper en zout. Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege om.
- Maak een dressing met het sap van 1 citroen, de mosterd, de honing en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Bak de visfilets in olijfolie goudbruin en gaar.
- Haal de groenten uit de oven en schep onder de gare quinoa. Voeg de peterselie en de dressing toe en schep alles
nog eens goed om. Serveer de quinoasalade met de visfilets en geef er nog partjes citroen bij.