Gegrilde scharfilet met groentesalade

Gegrilde scharfilet met groentesalade
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij de courgette en de paprika's in grove stukken. Snij de ui in partjes.Leg de groenten op een bakplaat, pers er de knoflook over en druppel er olijfolie over. Kruid met het paprikapoeder,peper en zout. Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege om.

  3. Maak een dressing met het sap van 1 citroen, de mosterd, de honing en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de visfilets in olijfolie goudbruin en gaar.

  5. Haal de groenten uit de oven en schep onder de gare quinoa. Voeg de peterselie en de dressing toe en schep allesnog eens goed om. Serveer de quinoasalade met de visfilets en geef er nog partjes citroen bij.

  6. nog eens goed om. Serveer de quinoasalade met de visfilets en geef er nog partjes citroen bij.