Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spieringkoteletten Spieringkotelet | 4 | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 1 kg kg | |
Tomaten Tomaat | 4 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | |
Radijzen Radijs | 200 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde spieringkotelet met krielaardappelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de tomaten en snijd ze in 8 partjes.
- Spoel de lente-ui en verwijder de buitenste bladen. Snijd de lente-ui in fijne ringetjes.
- Meng de tomaten, lente-ui en radijzen, kruid het geheel met peper en zout.
- Bak de krieltjes in de pan en kruid met peper en zout.
- Wrijf de spieringkoteletten in met knoflook en olijfolie, kruid met peper en zout.
- Grill de spieringkoteletten naar wens en serveer met de krielaardappelen en groenten.