De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde spieringkotelet met krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spieringkoteletten Spieringkotelet4
Krielaardappelen Krielaardappel1 kg kg
Tomaten Tomaat4
Lente-uitjes Lente-ui1
Radijzen Radijs200 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gegrilde spieringkotelet met krielaardappelen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(8)

Bereiding

  1. Pel de tomaten en snijd ze in 8 partjes.
  2. Spoel de lente-ui en verwijder de buitenste bladen. Snijd de lente-ui in fijne ringetjes.
  3. Meng de tomaten, lente-ui en radijzen, kruid het geheel met peper en zout.
  4. Bak de krieltjes in de pan en kruid met peper en zout.
  5. Wrijf de spieringkoteletten in met knoflook en olijfolie, kruid met peper en zout.
  6. Grill de spieringkoteletten naar wens en serveer met de krielaardappelen en groenten.