
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tagliatelle Tagliatelle | 400 g g | ||
Tomatensaus
Tomatensaus (Napolitomatensaus) | 8 dl dl | ||
Courgettes Courgette | 1 | ||
Wortelen
Wortel (groot formaat) | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Zout Zout |
Voor de gehaktballetjes
Varkensgehakt Varkensgehakt | 700 g g | ||
Feta Feta | 100 g g | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 10 g g | ||
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 1 | ||
Eieren Ei | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGehaktballetjes met feta en tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
- Voor de gehaktballetjes:Meng het gehakt, het ei en de ajuin stevig door elkaar en maak gelijke balletjes, zo’n 7 à 8 stuks per persoon. Schik ze in een ovenschaal en bak ze vervolgens 6 min. in de voorverwarmde oven.
- Snijd de courgette en de schoongemaakte wortelen in gelijke, fijne schijfjes. Stoof ze aan in olijfolie en meng er de Napolisaus onder. Meng de balletjes met het bakvocht ervan onder de saus en zet nog 4 min. in de oven.
- Kook de tagliatelle beetgaar in licht gezouten water.
- Presenteer de pasta met de balletjes in tomatensaus erop. Werk af met wat verbrokkelde feta en gedroogde oregano.