Gehaktballetjes met feta en tomatensaus

Gehaktballetjes met feta en tomatensaus
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Warm de oven voor op 200 °C.

  2. Voor de gehaktballetjes:Meng het gehakt, het ei en de ajuin stevig door elkaar en maak gelijke balletjes, zo’n 7 à 8 stuks per persoon. Schik ze in een ovenschaal en bak ze vervolgens 6 min. in de voorverwarmde oven.

  3. Snijd de courgette en de schoongemaakte wortelen in gelijke, fijne schijfjes. Stoof ze aan in olijfolie en meng er de Napolisaus onder. Meng de balletjes met het bakvocht ervan onder de saus en zet nog 4 min. in de oven.

  4. Kook de tagliatelle beetgaar in licht gezouten water.

  5. Presenteer de pasta met de balletjes in tomatensaus erop. Werk af met wat verbrokkelde feta en gedroogde oregano.