Gehaktbrood met eieren

Gehaktbrood met eieren
MoeilijkheidMakkelijk
Koken60 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snipper de ui en knoflook. Snij de champignons in plakjes. Bak de ui, knoflook en champignons in de olijfolie.

  3. Hak een handvol kruiden fijn en voeg samen met de groenten toe aan het gemengd gehakt, het kippengehakt, het paneermeel en de ketchup. Breng op smaak met peper en zout. Meng grondig onder elkaar.

  4. Neem een bakvorm en vet deze in met de boter. Verdeel de helft van het gehakt in de vorm en schik er de zachtgekookte eieren in. Bedek met de rest van het gehakt en druk goed aan.

  5. Bak het gehaktbrood ongeveer 40 minuten in de oven. Snij na het bakken in plakjes en serveer met gebakken aardappelen en tomatensaus.

  6. ONZE WIJNTIP: La Croix des Célestins Brouilly AOP, 2013