
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gehakt Gehakt | 800 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Bladspinazie
Bladspinazie (gehakt) | 150 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | |
Aardappelen
Aardappel (bloemige, geschild) | 800 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 50 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | |
Oude kaas
Oude kaas (geraspt) | 50 g g | |
Melk Melk | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | |
Mosterd Mosterd | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGehaktbroodje met oude kaas en spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de spinazie, de look, de lente-ui, het ei, de tomatenpuree, de kaas en het paneermeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout.
- Doe het gehakt in een beboterde cakevorm. Druk goed aan zodat er geen lucht in zit. Zet 45 minuten in de oven.
- Kook de aardappelen gaar. Giet ze af en stamp, met een scheutje melk en een klont boter tot puree. Kruid met het nootmuskaat, peper en zout.
- Haal het gehaktbroodje uit de vorm en snijd in plakjes. Verdeel de puree over de borden en leg er telkens 2 plakjes van het gehakt bij. Serveer met wat mosterd.