De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gehaktmuffins

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt400 g g
Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Eieren Ei1
Mosterd Mosterd1 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Peterselie Peterselie3 el el
Havermoutvlokken Havermoutvlokken100 g g
Ketchup Ketchup4 el el
Aardappelen Aardappel250 g g
Melk Melk70 ml ml
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gehaktmuffins

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en meng samen met het geperst lookteentje, het ei, de mosterd, het paprikapoeder en 2/3 van de peterselie door het vlees. Doe er de havervlokken bij en meng tot een consistente massa.
  2. Maak balletjes van het vlees en leg ze in een met olijfolie ingevette muffinvorm. Zet 40 minuten in de oven.
  3. Maak ondertussen de puree. Kook de aardappelen gaar, giet af en pureer. Meng er de melk onder en kruid met peper en zout. Schep de puree in een spuitzak.
  4. Haal de muffins uit de oven, schep er wat ketchup op en spuit op elke muffin een toefje puree. Bestrooi met de resterende peterselie.

TIP: Je kan de muffins op het einde nog bestrooien met krokant gebakken spekblokjes.