
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 400 g g | |
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Eieren Ei | 1 | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | |
Peterselie Peterselie | 3 el el | |
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 100 g g | |
Ketchup Ketchup | 4 el el | |
Aardappelen Aardappel | 250 g g | |
Melk Melk | 70 ml ml | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGehaktmuffins
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en meng samen met het geperst lookteentje, het ei, de mosterd, het paprikapoeder en 2/3 van de peterselie door het vlees. Doe er de havervlokken bij en meng tot een consistente massa.
- Maak balletjes van het vlees en leg ze in een met olijfolie ingevette muffinvorm. Zet 40 minuten in de oven.
- Maak ondertussen de puree. Kook de aardappelen gaar, giet af en pureer. Meng er de melk onder en kruid met peper en zout. Schep de puree in een spuitzak.
- Haal de muffins uit de oven, schep er wat ketchup op en spuit op elke muffin een toefje puree. Bestrooi met de resterende peterselie.
TIP: Je kan de muffins op het einde nog bestrooien met krokant gebakken spekblokjes.