
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladspinazie Bladspinazie | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Citroensap
Citroensap (sap) | 0,5 | ||
Geitenkaas
Geitenkaas (met Italiaanse kruiden) | 10 blokjes blokje | ||
Artisjokharten Artisjokhart | 0,5 potten pot | ||
Olijven Olijf | 10 stukken stuk | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGeitenkaas met artisjokhart en olijven
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Besprenkel de spinazie met olijfolie, peper, zout en citroensap.
- Rijg telkens een blokje geitenkaas, enkele blaadjes spinazie, 1/4 artisjokhart en een olijfje op je spiesje.