De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Geitenkaas met artisjokhart en olijven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladspinazie Bladspinazie
Olijfolie Olijfolie
Citroensap Citroensap
(sap)
0,5
Geitenkaas Geitenkaas
(met Italiaanse kruiden)
10 blokjes blokje
Artisjokharten Artisjokhart0,5 potten pot
Olijven Olijf10 stukken stuk
Peper Peper
Zout Zout

Geitenkaas met artisjokhart en olijven

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(1)

Bereiding

  1. Besprenkel de spinazie met olijfolie, peper, zout en citroensap.
  2. Rijg telkens een blokje geitenkaas, enkele blaadjes spinazie, 1/4 artisjokhart en een olijfje op je spiesje.