De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gekonfijte Conferencepeer met honing en munt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Peren Peer
(Conference)
2
Vloeibare honing Vloeibare honing1 dl dl
Hazelnoten Hazelnoot20 g g
Vanille-ijs Vanille-ijs4 bolletjes bolletje
Witte chocolade Witte chocolade80 g g
Limoenen Limoen
(geraspt en geperst)
0,5
Boter Boter50 g g
Munt Munt

Gekonfijte Conferencepeer met honing en munt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwijder het klokhuis en snijd de peren in gelijke kwarten.
  2. Warm de boter in een koekenpan en zet er de peren in aan. Laat rustig garen zonder dat ze verkleuren. Doe er de honing bij en verhoog kort het vuur. Werk af met het limoensap en de zeste. Haal de pan dan van het vuur.
  3. Hak de hazelnoten fijn en rasp de witte chocolade.
  4. Serveer de peren met wat sap en een bolletje vanille-ijs.
  5. Werk af met de geraspte chocolade, zeste van limoen, de hazelnotencrunch en wat fijngesnipperde munt.