
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peren
Peer (Conference) | 2 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 dl dl | |
Hazelnoten Hazelnoot | 20 g g | |
Vanille-ijs Vanille-ijs | 4 bolletjes bolletje | |
Witte chocolade Witte chocolade | 80 g g | |
Limoenen
Limoen (geraspt en geperst) | 0,5 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGekonfijte Conferencepeer met honing en munt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder het klokhuis en snijd de peren in gelijke kwarten.
- Warm de boter in een koekenpan en zet er de peren in aan. Laat rustig garen zonder dat ze verkleuren. Doe er de honing bij en verhoog kort het vuur. Werk af met het limoensap en de zeste. Haal de pan dan van het vuur.
- Hak de hazelnoten fijn en rasp de witte chocolade.
- Serveer de peren met wat sap en een bolletje vanille-ijs.
- Werk af met de geraspte chocolade, zeste van limoen, de hazelnotencrunch en wat fijngesnipperde munt.