De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gelakte kippendijen zoet-zuur

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippendijen Kippendij8
Sweet chilisaus Sweet chilisaus2 dl dl
Nasi goreng Nasi goreng500 g g
Wokgroenten Wokgroenten400 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie5 cl cl
Peper Peper
Zout Zout

Gelakte kippendijen zoet-zuur

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(20)

Bereiding

  1. Verdeel de sweet chilisaus over de kippendijen en laat ze 20 minuten marineren. Hou wat chilisaus over voor de afwerking.
  2. Verwarm de oven voor op 190 °C. Schik de kippendijen op een ovenschaal en bak ze gedurende 20 minuten. Keer ze enkele keren om.
  3. Verwarm de olie in een wokpan en bak de sojawokmix gaar. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verwarm de nasi in een microgolf zoals aangeduid op de verpakking.
  5. Serveer de groentewok met daarop telkens 2 gelakte kippendijen. Serveer met de nasi goreng en eventueel wat extra sweet chilisaus.