
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippendijen Kippendij | 8 | |
Sweet chilisaus Sweet chilisaus | 2 dl dl | |
Nasi goreng Nasi goreng | 500 g g | |
Wokgroenten Wokgroenten | 400 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 5 cl cl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGelakte kippendijen zoet-zuur
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verdeel de sweet chilisaus over de kippendijen en laat ze 20 minuten marineren. Hou wat chilisaus over voor de afwerking.
- Verwarm de oven voor op 190 °C. Schik de kippendijen op een ovenschaal en bak ze gedurende 20 minuten. Keer ze enkele keren om.
- Verwarm de olie in een wokpan en bak de sojawokmix gaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de nasi in een microgolf zoals aangeduid op de verpakking.
- Serveer de groentewok met daarop telkens 2 gelakte kippendijen. Serveer met de nasi goreng en eventueel wat extra sweet chilisaus.