Gemarineerde black angus op de bbq

Gemarineerde black angus op de bbq
MoeilijkheidGemiddeld
Voorbereiding2:00 u
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade met een flinke scheut olijfolie. Leg er het vlees in en bedek het rondom met de marinade. Dek af met plasticfolie en laat minstens 2 uur marineren. 

  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Haal het vlees uit de marinade en grill goudbruin en gaar op de barbecue. Snij de courgette in schuine plakken van 1/2 cm dik. Snij de venkel in plakken van 1/2 cm. Meng de look met het limoensap en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de groenten mee en grill ze goudbruin en beetgaar op de barbecue. 

  3. Verdeel de sla over een mooie schaal. Leg er de gegrilde groenten op en bestrooi met de kappertjes en pijnboompitten. Leg er de mozzarellabolletjes tussen en druppel er nog olijfolie over. Kruid met peper en zout en serveer de salade bij de gegrilde black angus. Werk naar smaak af met peterselie.