
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 500 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Rode porto Rode porto | 10 cl cl | ||
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | 10 cl cl | ||
Citroenen Citroen | 1 | ||
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 100 g g | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 6 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGemarineerde champignons met porto, balsamicoazijn en citrus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de champignons in vieren en bak ze op een hoog vuur in de olijfolie met de fijngehakte knoflook.
- Blus de pan, als de champignons bijna gaar zijn, met de port en balsamicoazijn. Rasp er ook de schil van de citroen en sinaasappel over. Kruid met peper en zout.
- Hak de pistachenoten en lente-uien fijn. Voeg toe aan de champignons, haal de pan van het vuur en meng grondig onder elkaar. Laat enkele uren marineren.