De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde champignons met porto, balsamicoazijn en citrus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons500 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Rode porto Rode porto10 cl cl
Balsamicoazijn Balsamicoazijn10 cl cl
Citroenen Citroen1
Sinaasappels Sinaasappel1
Pistachenoten Pistachenoot100 g g
Lente-uitjes Lente-ui6
Peper Peper
Zout Zout

Gemarineerde champignons met porto, balsamicoazijn en citrus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de champignons in vieren en bak ze op een hoog vuur in de olijfolie met de fijngehakte knoflook.
  2. Blus de pan, als de champignons bijna gaar zijn, met de port en balsamicoazijn. Rasp er ook de schil van de citroen en sinaasappel over. Kruid met peper en zout.
  3. Hak de pistachenoten en lente-uien fijn. Voeg toe aan de champignons, haal de pan van het vuur en meng grondig onder elkaar. Laat enkele uren marineren.