De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde Ierse filet met krielaardappelen en zure room

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Filets purs Filet pur
(Ierse)
4
Krielaardappelen Krielaardappel500 g g
Rucola Rucola100 g g
Zure room Zure room120 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten20 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de marinade

Mosterd Mosterd2 el el
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Tijm Tijm2 tl tl
Azijn Azijn1 el el

Gemarineerde Ierse filet met krielaardappelen en zure room

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(5)

Bereiding

  1. Maak eerst de marinade:Meng alle ingrediënten goed dooreen. Giet de marinade in een kom, voeg het vlees toe en laat 30 min. marineren.
  2. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Giet af. Meng ze met de zure room en kruid met peper en zout.
  3. Bak het vlees gaar in de olijfolie en leg alles op een bord. Werk af met rucola en de pijnboompitten.