
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (reepjes) | 600 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Chilipepers
Chilipeper (gehakt) | 1 | |
Rode kolen
Rode kool (geraspt) | 300 g g | |
Witte kolen
Witte kool (geraspt) | 300 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Rozijnen Rozijnen | 50 g g | |
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 50 g g | |
Kippenkruiden Kippenkruiden | 1 el el | |
Feta Feta | 150 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGemarineerde kipfiletreepjes met koolsalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de kippenkruiden met de look, de chilipeper en 4 el olijfolie. Hussel er de kipfiletreepjes door en laat een half uurtje marineren.
- Vermeng de rode kool met de witte kool en voeg de bieslook, citroensap, mayonaise, rozijnen en walnoten toe. Kruid met peper en zout.
- Bak de kipreepjes goudbruin. Zet het vuur uit en brokkel er de feta over. Laat even smelten. Serveer de kip met de koolsalade.