De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde kipfiletreepjes met koolsalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet
(reepjes)
600 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Chilipepers Chilipeper
(gehakt)
1
Rode kolen Rode kool
(geraspt)
300 g g
Witte kolen Witte kool
(geraspt)
300 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Rozijnen Rozijnen50 g g
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
50 g g
Kippenkruiden Kippenkruiden1 el el
Feta Feta150 g g
Mayonaise Mayonaise2 el el
Citroensap Citroensap2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gemarineerde kipfiletreepjes met koolsalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(150)

Bereiding

 

  1. Meng de kippenkruiden met de look, de chilipeper en 4 el olijfolie. Hussel er de kipfiletreepjes door en laat een half uurtje marineren. 
  2. Vermeng de rode kool met de witte kool en voeg de bieslook, citroensap, mayonaise, rozijnen en walnoten toe. Kruid met peper en zout. 
  3. Bak de kipreepjes goudbruin. Zet het vuur uit en brokkel er de feta over. Laat even smelten. Serveer de kip met de koolsalade.