De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde kippenhaasjes met gebakken rijst-bonensalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje600 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1 stukken stuk
Gember Gember
(geraspt)
2 el el
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
1
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 el el
Limoensap Limoensap
Sojasaus Sojasaus2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Ananassen Ananas
(in blokjes)
200 g g
Rijst Rijst
(witte)
200 g g
Kidneybonen Kidneybonen200 g g
Munt Munt

Gemarineerde kippenhaasjes met gebakken rijst-bonensalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:30 u.
(70)

Bereiding

  1. Maak een marinade van de gember, chilipeper, garam masala, limoensap en sojasaus. Leg er de kippenhaasjes in en laat minstens 1 uur marineren.
  2. Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Bak de rode ui in olijfolie glazig. Voeg de rijst toe en roerbak 2 minuten. Schep er de ananas en de kidneybonen onder en laat mee opwarmen. Zet het vuur uit en meng er de munt onder.
  3. Bak de ui glazig in olijfolie. Haal de kippenhaasjes uit de marinade en voeg ze toe. Bak ze goudbruin en gaar. Serveer met de gebakken rijst.