De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde rugrib met koolsla en honing-portosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rugribben Rugrib
(gemarineerd)
1
Witte kolen Witte kool0,25
Wortelen Wortel3
Sjalotten Sjalot2
Appels Appel2
Limoenen Limoen
(geperst)
0,5
Mayonaise Mayonaise2 el el
Platte kaas Platte kaas2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de honing-portosaus

Runderbouillon Runderbouillon2 dl dl
Rode wijn Rode wijn2 dl dl
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Azijn Azijn1 el el
Rode porto Rode porto100 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem1 el el

Gemarineerde rugrib met koolsla en honing-portosaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(14)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bak de ribbetjes 45 minuten in de oven.
  2. Snij de witte kool in stukken en mix de groente fijn in een blender. Schep in een kom. Doe hetzelfde met de wortelen en de sjalot. Doe ze bij de witte kool. Schil de appel en rasp het vruchtvlees bij de groenten. Roer de mayonaise en de platte kaas door de sla. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
  3. Breng voor de saus de wijn en de bouillon aan de kook. Los de bloem op in de porto en bind er de saus mee. Breng op smaak met peper, zout, honing en de azijn. Serveer de ribbetjes met de koolsla en de saus.