
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rugribben
Rugrib (gemarineerd) | 1 | ||
Witte kolen Witte kool | 0,25 | ||
Wortelen Wortel | 3 | ||
Sjalotten Sjalot | 2 | ||
Appels Appel | 2 | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 0,5 | ||
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | ||
Platte kaas Platte kaas | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de honing-portosaus
Runderbouillon Runderbouillon | 2 dl dl | ||
Rode wijn Rode wijn | 2 dl dl | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | ||
Azijn Azijn | 1 el el | ||
Rode porto Rode porto | 100 ml ml | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGemarineerde rugrib met koolsla en honing-portosaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C. Bak de ribbetjes 45 minuten in de oven.
- Snij de witte kool in stukken en mix de groente fijn in een blender. Schep in een kom. Doe hetzelfde met de wortelen en de sjalot. Doe ze bij de witte kool. Schil de appel en rasp het vruchtvlees bij de groenten. Roer de mayonaise en de platte kaas door de sla. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
- Breng voor de saus de wijn en de bouillon aan de kook. Los de bloem op in de porto en bind er de saus mee. Breng op smaak met peper, zout, honing en de azijn. Serveer de ribbetjes met de koolsla en de saus.