
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (gemarineerd) | 4 | ||
Broccoli's Broccoli | 1 | ||
Radijzen Radijs | 1 bussels bussel | ||
Vinaigrette
Vinaigrette (bieslookvinaigrette) | 3 el el | ||
Yoghurt Yoghurt | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGemarineerde rumsteaks met een slaatje van broccoli en radijzen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de broccoli fijn. Spoel de radijzen en snijd ze in dunne schijfjes. Meng de broccoli en de radijzen met de bieslookvinaigrette en de yoghurt en kruid het geheel met peper en zout.
- Wrijf de rumsteaks in met grillolie. Grill ze op de BBQ tot ze de gewenste garing bereikt hebben.
- Kruid ze af met grof zeezout en peper.
Gerecht ontwikkeld door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY