De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde rumsteaks met een slaatje van broccoli en radijzen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(gemarineerd)
4
Broccoli's Broccoli1
Radijzen Radijs1 bussels bussel
Vinaigrette Vinaigrette
(bieslookvinaigrette)
3 el el
Yoghurt Yoghurt1 el el

Gemarineerde rumsteaks met een slaatje van broccoli en radijzen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(20)

Bereiding

  1. Snijd de broccoli fijn. Spoel de radijzen en snijd ze in dunne schijfjes. Meng de broccoli en de radijzen met de bieslookvinaigrette en de yoghurt en kruid het geheel met peper en zout.
  2. Wrijf de rumsteaks in met grillolie. Grill ze op de BBQ tot ze de gewenste garing bereikt hebben.
  3. Kruid ze af met grof zeezout en peper.

Gerecht ontwikkeld door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY