De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gemarineerde zalm met citrus en zure room

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet1
Olijfolie Olijfolie1 el el
Limoenen Limoen1
Citroenen Citroen1
Bieslook Bieslook
Zure room Zure room2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gemarineerde zalm met citrus en zure room

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij de zalm in dunne plakjes. Besprenkel met de olijfolie en het sap van de limoen en citroen. Kruid met peper en zout.
  2. Rasp een beetje limoen- en citroenschil over de zalm. Werk af met een handvol bieslook en de zure room.

TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!

ONZE WIJNTIP: Corte del Drago Collio DOC, 2014