
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Bieslook Bieslook | ||
Zure room Zure room | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGemarineerde zalm met citrus en zure room
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de zalm in dunne plakjes. Besprenkel met de olijfolie en het sap van de limoen en citroen. Kruid met peper en zout.
- Rasp een beetje limoen- en citroenschil over de zalm. Werk af met een handvol bieslook en de zure room.
TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Corte del Drago Collio DOC, 2014