
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets
Zalmfilet (gemarineerd) | 4 | |
Aardappelen
Aardappel (grote) | 4 | |
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 1 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 120 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Zaden
Zaden (mix) | 30 g g | |
Zure room Zure room | 200 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGemarineerde zalmfilets met gepofte bbq-aardappelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Prik met een vork een paar gaatjes in de aardappelen en leg ze elk op een stuk aluminiumfolie. Besprenkel ze met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout. Vouw de folie dicht en leg de aardappelen ongeveer 50 minuten op de barbecue.
- Bereid de zalmfilets zoals vermeld op de verpakking. Hussel de broccoliroosjes en de sperzieboontjes met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Schep de groenten in een aluminium schaaltje en zet 15 minuten op de barbecue. Meng de bieslook onder de zure room en pers er de look bij. Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Haal de aardappelen uit de folie, snijd ze in de lengte in en duw een beetje open. Verdeel er de gewassen spinazie en de warme groenten over. Lepel er wat van de zure room op en werk af met de zadenmix en de lente-uitjes.