
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 250 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 4 el el | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 1 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 el el | |
Paneermeel Paneermeel | 4 el el | |
Eieren Ei | 2 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Voor de yoghurtdip
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 6 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesneden) | 2 | |
Munt
Munt (gehakt) | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGepaneerde Parijse champignons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de champignons schoon, snij de steeltjes eraf en snij eventueel grote champignons doormidden.
- Meng de bloem met de kaas, de peterselie, het paprikapoeder en kruid met peper en zout. Zet drie schaaltjes klaar met de bloem, de geklutste eieren en het paneermeel.
- Prik een satéprikker aan een champignon, haal hem door het ei, dan door de bloem, dan weer door het ei en dan door het paneermeel. De champignon zou aan alle kanten bedekt moeten zijn. Doe dit met alle champignons.
- Verhit een flinke bodem olie in een diepe pan. Leg met een lepel de champignons in de pan en bak ze goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Mix alle ingrediënten voor de dip en kruid met peper en zout. Serveer bij de krokante champignons.