
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Azijn Azijn | 20 cl cl | ||
Suiker Suiker | 150 g g | ||
Balsamicocrème Balsamicocrème | 10 cl cl | ||
Radijzen Radijs | 2 bussels bussel | ||
Granaatappels Granaatappel | 1 | ||
Broden Brood | sneetjes sneetje | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Kruiden
Kruiden (verse) | |||
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | ||
Zure room Zure room | 2 el el | ||
Mascarpone Mascarpone | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGepekelde radijzen met granaatappel en mascarpone
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verdeel de azijn en suiker over twee steelpannetjes. Voeg de balsamicocrème toe aan één pannetje. Warm op, zodat de suiker oplost. Maak de radijzen schoon en snij ze in tweeën. Verdeel de radijzen in twee porties en giet er telkens de inhoud van een pannetje over. Laat 2 à 3 uur marineren.
- Haal de pitjes uit de granaatappel. Verwijder de korsten van enkele sneetjes brood en snij het brood in kleine blokjes. Bak deze krokant in olijfolie met de knoflook. Kruid licht met zout.
- Hak een handvol kruiden fijn. Snij de kerstomaten in tweeën. Meng de zure room met de mascarpone en kruid met peper en zout.
- Stel de salade samen en werk af met enkele druppels olijfolie.
ONZE WIJNTIP: Portrait Garnacha, 2015