De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepekelde selder met walnotenkaas en ibericoham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Azijn Azijn20 cl cl
Suiker Suiker100 g g
Selder Selder0,5 bussels bussel
Walnoten Walnoten
Venkels Venkel0,5
Notenkaas Notenkaas200 g g
Ham Ham
(iberico)
150 g g
Walnotenolie Walnotenolie1 tl tl
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Gepekelde selder met walnotenkaas en ibericoham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(3)

Bereiding

  1. Breng de azijn aan de kook met de suiker. Maak de selder schoon en snij in staafjes. Giet er de azijn over en laat 2 à 3 uur marineren.
  2. Hak een handvol walnoten grof. Snij de venkel in flinterdunne plakjes en leg in ijswater. Giet vlak voor het serveren af en laat goed uitlekken.
  3. Stel de salade samen, kruid met peper en zout en werk af met enkele druppels walnotenolie en een handvol fijngehakte peterselie.

ONZE WIJNTIP: Viña Corba blanco, 2015