
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Azijn Azijn | 20 cl cl | ||
Suiker Suiker | 100 g g | ||
Selder Selder | 0,5 bussels bussel | ||
Walnoten Walnoten | |||
Venkels Venkel | 0,5 | ||
Notenkaas Notenkaas | 200 g g | ||
Ham
Ham (iberico) | 150 g g | ||
Walnotenolie Walnotenolie | 1 tl tl | ||
Peterselie Peterselie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGepekelde selder met walnotenkaas en ibericoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de azijn aan de kook met de suiker. Maak de selder schoon en snij in staafjes. Giet er de azijn over en laat 2 à 3 uur marineren.
- Hak een handvol walnoten grof. Snij de venkel in flinterdunne plakjes en leg in ijswater. Giet vlak voor het serveren af en laat goed uitlekken.
- Stel de salade samen, kruid met peper en zout en werk af met enkele druppels walnotenolie en een handvol fijngehakte peterselie.
ONZE WIJNTIP: Viña Corba blanco, 2015