De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepelde steak alla Milanese met pesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gepelde steaks Gepelde steak4
Peper Peper
Arachideolie Arachideolie100 ml ml
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
200 g g

Voor de pasta pesto

Spaghetti Spaghetti350 g g
Rucola Rucola
(+ extra om te garneren)
150 g g
Amandelnoten Amandelnoot2 el el
Olijfolie Olijfolie4 el el
Zout Zout
Citroenen Citroen
(geraspt en uitgeperst)
0,5

Gepelde steak alla Milanese met pesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(8)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten kokend water.
  2. Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.
  3. Snij de steaks met een scherp mes door zodat je twee dunne lapjes krijgt. Meng de Parmezaanse kaas met flink wat peper op een plat bord. Druk de steaks met beide kanten stevig in het kaasmengsel. Verwarm de olie en bak de steaks langs beide kanten goudbruin.
  4. Giet de pasta af en meng er de helft van de pesto onder.
  5. Serveer de steaks met de pasta en de resterende pesto. Garneer met wat rucolablad.

TIP: Kruid het kaasmengsel eens met curry- of paprikapoeder voor een verrassende, pittige smaak.