
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gepelde steaks Gepelde steak | 4 | ||
Peper Peper | |||
Arachideolie Arachideolie | 100 ml ml | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 200 g g |
Voor de pasta pesto
Spaghetti Spaghetti | 350 g g | ||
Rucola
Rucola (+ extra om te garneren) | 150 g g | ||
Amandelnoten Amandelnoot | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Zout Zout | |||
Citroenen
Citroen (geraspt en uitgeperst) | 0,5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGepelde steak alla Milanese met pesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in gezouten kokend water.
- Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.
- Snij de steaks met een scherp mes door zodat je twee dunne lapjes krijgt. Meng de Parmezaanse kaas met flink wat peper op een plat bord. Druk de steaks met beide kanten stevig in het kaasmengsel. Verwarm de olie en bak de steaks langs beide kanten goudbruin.
- Giet de pasta af en meng er de helft van de pesto onder.
- Serveer de steaks met de pasta en de resterende pesto. Garneer met wat rucolablad.
TIP: Kruid het kaasmengsel eens met curry- of paprikapoeder voor een verrassende, pittige smaak.