
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | |
Fourme d’Ambert (uit het Franse kaasplankje) Fourme d’Ambert (uit het Franse kaasplankje) | 200 g g | |
Groentechips Groentechips | 100 g g | |
Italiaanse salami Italiaanse salami | 100 g g | |
Bieslook Bieslook | ||
Azijn Azijn | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGepocheerd ei met Italiaanse salami en Fourme d'Ambert
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pocheer de eieren in gezouten water met een scheutje azijn.
- Serveer met een spie Fourme d’Ambert, groentechips en Italiaanse salami.
- Werk af met enkele sprietjes bieslook.