De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepocheerd ei met Italiaanse salami en Fourme d'Ambert

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Fourme d’Ambert (uit het Franse kaasplankje) Fourme d’Ambert (uit het Franse kaasplankje)200 g g
Groentechips Groentechips100 g g
Italiaanse salami Italiaanse salami100 g g
Bieslook Bieslook
Azijn Azijn
Zout Zout

Gepocheerd ei met Italiaanse salami en Fourme d'Ambert

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(4)

Bereiding

  1. Pocheer de eieren in gezouten water met een scheutje azijn.
  2. Serveer met een spie Fourme d’Ambert, groentechips en Italiaanse salami.
  3. Werk af met enkele sprietjes bieslook.