Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 2 | |
Wortelen Wortel | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 4 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Sinaasappels Sinaasappel | 2 | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Zalmfilets Zalmfilet | 700 g g | |
Tijm Tijm | 8 takjes takje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGepocheerde zalm in papillot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de schil van de courgettes, wortels, knoflook en ui en snijd in dunne plakjes. Was de citrusvruchten grondig en snij d ze in plakjes.
- Leg 4 stukken bakpapier op het werkblad. Leg op elk papier afwisselend een paar plakjes courgette en wortel. Leg hierop een stukje zalm, een plakje rode ui, look, sinaasappel en citroen en een takje tijm.
- Kruid het geheel met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Vouw het pakketje zorgvuldig dicht, herhaal voor de andere 3 en leg ze 20 minuten in de oven.
- Serveer met tagliatelle met chilipeper of rode langkorrelige rijst.