De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepocheerde zalm in papillot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Courgettes Courgette2
Wortelen Wortel2
Teentjes knoflook Teentje knoflook4
Rode uien Rode ui1
Sinaasappels Sinaasappel2
Citroenen Citroen1
Zalmfilets Zalmfilet800 g g
Tijm Tijm8 takjes takje
Peper Peper
Zout Zout
Olijfolie Olijfolie

Gepocheerde zalm in papillot

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de schil van de courgettes, wortels, knoflook en ui en snijd in dunne plakjes. Was de citrusvruchten grondig en snij d ze in plakjes.
  2. Leg 4 stukken bakpapier op het werkblad. Leg op elk papier afwisselend een paar plakjes courgette en wortel. Leg hierop een stukje zalm, een plakje rode ui, look, sinaasappel en citroen en een takje tijm.
  3. Kruid het geheel met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Vouw het pakketje zorgvuldig dicht, herhaal voor de andere 3 en leg ze 20 minuten in de oven.
  4. Serveer met tagliatelle met chilipeper of rode langkorrelige rijst.