De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepofte aardappel met ei, garnalen en zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Grijze garnalen Grijze garnalen200 g g
Gerookte zalm Gerookte zalm100 g g
Aardappelen Aardappel
(grote)
4
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Erwten Erwten
(diepvries)
150 g g
Tomaten Tomaat1
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Eieren Ei2
Augurken Augurk
(fijngesneden)
2
Zure room Zure room100 g g
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Gepofte aardappel met ei, garnalen en zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:10 u.
(190)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen schoon, prik ze rondom in met een vork en leg ze in een ovenschaal.Druppel er olijfolie over en zet 35 à 50 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de aardappelen.Kook de erwtjes beetgaar in gezouten water en spoel ze daarna onder koud water.Snij de gerookte zalm in stukjes. Snij de tomaten in blokjes.
  2. Snij een hoedje van de gare aardappelen af en hol ze voorzichtig uit. Hou de uitgeholde aardappelen warm in de oven.
  3. Stoof het sjalotje in boter glazig en voeg de aardappelpulp, de eieren en de helft van de bieslook toe.Kruid met peper en zout en roerbak 2 minuten. Zet het vuur uit en meng er de garnalen, de zalm, de erwtjes,augurkjes, tomatenblokjes en de zure room onder. Breng op smaak met peper en zout.Vul de aardappelen met de garnalensalade en werk af met de resterende bieslook.

Lekker met een groene salade.