
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Grijze garnalen Grijze garnalen | 200 g g | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 100 g g | ||
Aardappelen
Aardappel (grote) | 4 | ||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | ||
Erwten
Erwten (diepvries) | 150 g g | ||
Tomaten Tomaat | 1 | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Augurken
Augurk (fijngesneden) | 2 | ||
Zure room Zure room | 100 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGepofte aardappel met ei, garnalen en zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen schoon, prik ze rondom in met een vork en leg ze in een ovenschaal.Druppel er olijfolie over en zet 35 à 50 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de aardappelen.Kook de erwtjes beetgaar in gezouten water en spoel ze daarna onder koud water.Snij de gerookte zalm in stukjes. Snij de tomaten in blokjes.
- Snij een hoedje van de gare aardappelen af en hol ze voorzichtig uit. Hou de uitgeholde aardappelen warm in de oven.
- Stoof het sjalotje in boter glazig en voeg de aardappelpulp, de eieren en de helft van de bieslook toe.Kruid met peper en zout en roerbak 2 minuten. Zet het vuur uit en meng er de garnalen, de zalm, de erwtjes,augurkjes, tomatenblokjes en de zure room onder. Breng op smaak met peper en zout.Vul de aardappelen met de garnalensalade en werk af met de resterende bieslook.
Lekker met een groene salade.