De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gerookte zalm-dip met rauwe groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm250 g g
Geitenkaas Geitenkaas150 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Citroenen Citroen
(zeste)
0,5 stukken stuk
Teentjes knoflook Teentje knoflook1 stukken stuk
pijpajuinen pijpajuin
(fijngesneden)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gerookte zalm-dip met rauwe groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(58)

Bereiding

  1. Verwerk alles in de blender, behalve de pijpajuin.
  2. Werk het geheel af met 2 eetlepels fijngesneden pijpajuin en wat bio-citroenzeste. Lekker bij jonge wortels, komkommerreepjes, zoute crackers …