
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broccoli's
Broccoli (stengel verwijderd) | 4 | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 2,5 l l | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in plakjes) | 2 | ||
Preistengels
Preistengel (in ringen - enkel het wit) | 3 | ||
Oude kaas
Oude kaas (in dunne plakjes) | 200 g g | ||
Basilicum Basilicum | bosjes bosje | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 1 el el | ||
Azijn Azijn | 2 el el | ||
Honing Honing | 1 tl tl | ||
Boter Boter | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGeroosterde broccoli met prei en paprika
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit wat boter in een pan en bak de prei met de tijm 10 minuten. Voeg de azijn en honing toe en kruid met peper en zout. Laat nog 5 minuten verder bakken. Bak ook de plakjes paprika in boter beetgaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Breng de bouillon aan de kook, leg er de stronken broccoli in en laat in 4 minuten beetgaar koken. Haal ze uit de bouillon en laat uitlekken. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in elke stronk 3 of 4 inkepingen met 3 cm tussenruimte.
- Vul elke inkeping met een plakje kaas, plakjes paprika, prei en blaadjes basilicum. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.