
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pompoenen Pompoen | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Macadamianoten Macadamianoten | 50 g g | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 50 g g | ||
Zure room Zure room | 4 el el | ||
Limoenen Limoen | 1 | ||
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGeroosterde pompoen met citrusroom en noten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Schil en snij de pompoen in stukken. Leg deze in een braadslee en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 20 minuten in de oven.
- Hak de noten grof. Meng de zure room met wat geraspte schil van de limoen en sinaasappel en een scheutje sap van beide. Kruid met peper en zout.
- Verdeel de geroosterde pompoen over borden en werk af met geraspte limoen- en sinaasappelschil. Serveer met de gehakte noten en de citrusroom.
TIP: Dit voorgerecht maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!